sâmbătă, 6 martie 2010

Am luat o scurta-lunga pauza de pe blog

Nu am mai postat nimic in ultima perioada, pentru ca am fost extrem de ocupat.

Am primit o comanda pentru realizarea unei cutii personalizate, pentru transportul unor buchete de flori, dar, din pacate, costul acesteia depasea 350 lei. Ca atare, cred ca nimeni nu doreste sa plateasca cutia jumatate din buchetul comandat.

Am muncit foarte mult in ultimele saptamani si nu am mai avut timpul necesar scrierii unui post. Si acum este aproape 12 noaptea, dar parca am simtit nevoia sa mai scriu aici, sa va anunt ce fac.

Ma bucura faptul ca am deja cititori fideli si vizitatori ocazionali, astfel incat este placut sa descoperi ca oamenii sunt interesati de ceea ce scrii, spui, realizezi. Pentru mine, cel putin, este foarte interesant, mai ales ca nu tratez subiecte la moda, ci produc obiecte realizate manual.

Pauza pe care am luat-o de pe blog a fost datorata, in mare parte, si comenzilor pe care le am de onorat in ceea ce priveste albumele foto. Au fost destul de multe petreceri, botezuri si nunti, fotografii au fost prezenti la aceste evenimente, asa ca nici eu nu am stat degeaba.

Printre picaturi, am reusit sa creez si niste cutii simplificate pentru cadou, sa le spun asa, tot pentru prietenii de la Soap Mill. De fapt, plecand de la ideea acelei cutii cu organza, am conceput si realizat o baza cu fasii din organza pe laterale, pentru mini cadouri de 8 Martie.

Saptamana viitoare Daniel (http://www.danielphotography.ro/) va realiza fotografii cu aceste noi variante de ambalare si le voi posta si eu aici. Aceste modalitati de ambalare se realizeaza usor, rapid si nu incarca mult costul final al cadoului, dar constituie un cadou deosebit si original. Pretul unui astfel de aranjament este mic, comparativ cu cel al cutiei, iar dimensiunile sunt 9 cm. pe 16 cm. Organza are 15 cm. de la baza la varf si este lipita pe o baza realizata din carton dur. Baza este acoperita cu piele ecologica, dar poate fi acoperita cu orice material. De exemplu, o varianta interesanta este aceea cu colant personalizat cu marca voastra (in cazul firmelor), o fotografie din arhiva personala sau pur si simplu un peisaj.

Va multumesc ca ma cititi, promit sa revin mai des si sa vin cu noutati, chiar deocamdata lucrurile se intampla mai mult offline!