luni, 25 ianuarie 2010

Preturi cutii albume foto

Zilele acestea voi avea fotografii cu cutiile realizate de mine pentru albume foto. Acestea sunt mari, 32x32 cm., cu capac. Dupa cum am spus, protejeaza foarte bine albumele foto, sunt durabile in timp si confera albumului foto un aspect interesant si original. Astfel, albumele se pot pastra ordonat in biblioteca, fara a mai fi necesar un alt tip de suport.

Pretul unei astfel de cutii, 32x32 cm., pentru albume patrate de 30 cm., este de 30 ron, pentru maxim 5 cutii achizitionate pe luna.

Daca aveti un studio foto si doriti sa vindeti aceste cutii pentru clientii vostri, fotografi amatori sau profesionisti, sau sunteti voi insiva fotografi profesionisti - discutam punctual, in functie de cate bucati estimati ca veti avea nevoie pe luna.

Oricum, peste 5 cutii foto achizitionate pe luna, incep discount-urile, care pot ajunge si la 15%, acesta fiind discount-ul maximal. Aceasta reducere se acorda pentru un numar de minim 50 bucati de cutii pentru albume foto de 32x32 cm. comandate pe luna.

Dupa cum scrie si in dreapta, comenzile mai mari de 10 bucati necesita un avans de 30% din valoarea totala a comenzii.

Timpul de executie variaza intre 1 si 30 zile, evident, in functie de numarul de bucati dorite. Dar aceasta pentru ca acord o importanta deosebita fiecarei cutii. Lucrez manual si sunt atent la fiecare detaliu, nu folosesc masini industriale. Ca atare, este de preferat, in cazul comenzilor mari, sa plasati o comanda virtuala, pe e-mail sau la telefon, din timp. Achitati avansul si eu livrez cat de repede pot produsele.

De asemenea, o sa prezint materialele pe care le am pe stoc in acest moment, astfel incat voi sa stiti ce culori si materiale puteti alege. La cerere, pot achizitiona si alte tipuri (exemplu canvas cu o fotografie).

Avand in vedere ca de-abia am inceput, deocamdata nu am un stoc mare. Eu sper ca in scurt timp sa imi realizez un stoc minim, pentru a va fi si voua mai usor si pentru a crea acea categorie "standard" de care vorbeam.

Fie ca sunteti fotograf si doriti sa aveti cutii personalizate si deosebite, fie ca aveti un studio foto si doriti sa aduceti plus-valoare afacerii voastre, Cutia Ta va sta la dispozitie oricand!


Mai jos fac cateva precizari legate de comenzile catre Cutia Ta, valabile pentru orice tip de cutie comandat.

Daca doriti sa plasati o comanda pe mail - cutiata[at]gmail.com - sau la telefon 0723.214.227, va rog sa nu uitati sa precizati urmatoarele date:
1. tipul de cutie dorit (pentru albume foto, pentru cadouri, pentru transport obiecte fragile etc.)
2. dimensiunea dorita (exemplu 32x32 cm.)
3. cand voi avea adaugate pe blog si materialele - tipul si culoarea materialului. Eu sper sa am aceste fotografii chiar maine seara si sa le adaug aici.
4. nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal) - pentru persoane fizice; datele firmei - numele, registrul comertului, cod fiscal, adresa, cont bancar, banca
5. numar de telefon (fix si/sau mobil)
6. adresa de e-mail (in cazul comenzilor telefonice)
7. numarul de bucati dorite
8. data la care aveti nevoie de cutii
9. daca doriti un contract pe o perioada indelungata sau este pentru interes personal

Fara toate aceste date de mai sus, imi va fi extrem de dificil sa va realizez un pret personalizat, adecvat dorintei voastre.


Cutia Ta este locul unde oricine poate gasi cutia potrivita, pentru ocazia potrivita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va astept parerile, sugestiile sau intrebarile si va multumesc anticipat!