sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Tipuri de materiale pe stoc

Am reusit sa realizez fotografii cu materialele pe care le folosesc, pentru a va fi mai usor sa alegeti modelul si/sau culoarea cutiilor standard pe care le produc.

Cutiile personalizate pot fi imbracate in aceste materiale, dar fiind personalizate, voi puteti alege toate variabilele modificate, adica: dimensiune, destinatie, culoare material, tip material, cu capac sau fara capac.

In curand, voi veni si cu o premiera pentru piata cutiilor din Romania, si nu numai, dar nu va dezvalui nimic deocamdata. Sunt in teste cu un tip de cutie inedita, cutie care poate fi folosita drept cutie pentru albume foto, cutie pentru cadouri, cutie pentru transportul obiectelor fragile. De asemenea, si acest tip inovativ de cutie poate fi personalizat asa cum va doriti.


Si acum, sa vorbim putin despre materiale:

Fotografia 1 - piele ecologica, culoare albastru inchisFotografia 2 - piele ecologica, culoare galbenFotografia 3 - piele ecologica, culoare rosuFotografia 4 - catifea, culoare maro in apeFotografia 5 - organza, culoare negru cu design abstractFotografia 6 - organza, culoare rosu aprins cu accente de culoare mai inchise sau mai deschise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va astept parerile, sugestiile sau intrebarile si va multumesc anticipat!