vineri, 22 ianuarie 2010

Preturi...

Cutia anterioara, realizata de mine pentru Soap Mill, cu organza si tafta, 16x13 cm., tafta pe toate laturile, costa 10 lei daca achizitionati maxim 10 bucati. Pentru comenzi mai mari, va rog sa imi dati un telefon sau un mail. 0723.214.227 sau cutiata[at]gmail.com.

Primesc si comenzi personalizate. Daca doriti o alta culoare pentru tafta sau organza, o alta marime sau o alta forma a cutiei, va rog, de asemenea, sa folositi adresa de mail sau numarul de telefon.

Ne sfatuim impreuna dupa ce imi spuneti care sunt dorintele voastre, care este scopul pentru care doriti cutii personalizate (comercial sau personal) si cum vedeti voi colaborarea noastra.

Oricum ar fi, cred ca v-ati facut o idee de pret... 10 lei un ambalaj original si interesant, care va poate ajuta enorm. Evident, pretul poate scadea sau creste, depinde numai de comanda voastra.

Va astept pe toti! Cutia Ta este locul unde gasesti cutia potrivita, pentru ocazia potrivita!

2 comentarii:

  1. Soap Mill a achizitionat cutia doar pentru fotografie? Aveti idee cu cat a vandut intregul set cadou: sapunuri+cutie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Soap Mill a achizitionat cutia pentru a crea cadouri pentru Craciun. Fotografia a fost realizata pentru ei, iar eu am primit dreptul de a o publica.

    Mai au o singura bucata pe stoc, aceasta din fotografie. Gasesti la ei pe site pretul cadoului.

    RăspundețiȘtergere

Va astept parerile, sugestiile sau intrebarile si va multumesc anticipat!